Steelbag

steelbag logo

Steelbag accessoires

Steelbag

Accessoires

Optimaliseer de veiligheid van uw Steelbag met onze speciaal ontworpen accessoires. Van 5 mm en 10 mm staalkabels tot de veelzijdige Quicklock kabel, deze toevoegingen maken uw Steelbag nog diefstalbestendiger en zijn perfect te combineren met elke Steelbag koffer.

Staalkabel 5 mm

Deze extra lange staalkabel is ontworpen om uw waardevolle eigendommen optimaal te beveiligen tegen diefstal. Het biedt een robuuste en betrouwbare oplossing om de veiligheid van uw bezittingen te waarborgen.

Steelbag staalkabel 5 mm

Staalkabel 10 mm

De 10 mm Steelbag staalkabel maximaliseert de beveiliging van uw waardevolle spullen in combinatie met een Steelbag koffer. Een robuuste en betrouwbare keuze voor wie geen risico wil nemen.

Steelbag staalkabel 10 mm

Quicklock Kabel

De Quicklock kabel, met een lengte van 1250 mm, biedt geavanceerde beveiliging en gebruiksgemak voor uw Steelbag koffer, zonder deze te openen. Een essentieel accessoire voor professionals die effectieve bescherming zoeken.

Steelbag Quicklock kabel

Car Adapter

De Steelbag car adapter maakt veilige bevestiging van uw Steelbag koffer in de auto mogelijk met anti-diefstal schroeven. Een nuttige accessoire voor optimale bescherming van waardevolle spullen onderweg.

Steelbag Car Adapter

Organizer

De Steelbag organizer, compatibel met meerdere Steelbag modellen, is ideaal voor het geordend opbergen van essentiële items zoals pennen en paspoorten.

Steelbag Organizer

Auto Bevestigingsset

Deze complete set bevat een 10 mm staalkabel, een car adapter en een antislipmat, en biedt een alomvattende beveiligingsoplossing voor uw Steelbag in de auto. De mat voorkomt verschuiven van de Steelbag.

Steelbag Auto Bevestigings Set