Camera Kluis

Steelbag

De camera kluis bij uitstek

Op zoek naar een camera kluis waarin uw camera apparatuur veilig is opgeborgen? Een camerakoffer die tevens diefstalbestendig is? Immers, een camera is vaak een dure investering en daarom ideaal voor de zakelijke markt.

de steelbag in de auto als camera koffer

De Steelbag is een uitstekende keuze voor het veilig bewaren van uw apparatuur. Het is een zeer sterke en robuuste camera kluis, geschikt voor zakelijk en professioneel gebruik. De Steelbag is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor diverse doeleinden.

Door middel van een 5 mm staalkabel of een 10 mm staalkabel, of een Quicklock kabel, is de Steelbag eenvoudig te verankeren. Hierdoor verandert de Steelbag in een mobiele kluis, wat voorkomt dat de koffer in zijn geheel kan worden meegenomen.

Ondanks zijn robuustheid behoudt de Steelbag een laag gewicht, waardoor hij zeer draagbaar en dus gebruiksvriendelijk blijft.

Inmiddels is de Steelbag al meer dan 15 jaar op de markt en wordt hij al gebruikt door verschillende ministeries, Defensie, politiekorpsen in de Benelux en beroepsfotografen.

button 01
button 03
button 02
Voordelen

Een Steelbag kent vele voordelen.

koffer met de kabel

Steelbag uitvoeringen

Ontdek onze robuuste Steelbag koffers, uitgevoerd met sterke staalkabels voor extra veiligheid. Deze koffers zijn niet alleen sterk en robuust, maar ook verrassend lichtgewicht. Ideaal voor veilig en handzaam vervoer.

Steelbag Compact

Steelbag Compact

De Steelbag Compact is ideaal voor veilige opslag van kleine apparaten en documenten, perfect voor auto’s, campers of boten, waarbij veiligheid centraal staat.

Steelbag Business

Steelbag Business

De Steelbag Business is een compacte koffer ontworpen om uw waardevolle items zoals laptops, tablets, USB-sticks en camera’s optimaal te beschermen.

Steelbag Traveller

Steelbag Traveller

De Steelbag Traveller is conform luchtvaartnormen en is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen toegestaan als handbagage.

Toebehoren

Steelbag accessoires

Door middel van de staalkabel of quicklock kabel is de Steelbag eenvoudig te verankeren. Hierdoor veranderd de Steelbag in een mobiele kluis. Wat voorkomt dat de koffer in zijn geheel kan worden meegenomen.

Steelbag Staalkabel 02

Staalkabel

De Steelbag staalkabel is ontworpen om uw waardevolle eigendommen optimaal te beveiligen tegen diefstal. Het biedt een robuuste en betrouwbare oplossing om de veiligheid van uw bezittingen te waarborgen.

quicklock kabel steelbag

Quicklock Kabel

De Quicklock kabel biedt een geavanceerde beveiligingsoplossing voor uw Steelbag koffer. Met een totale lengte van 1250 mm kan deze kabel de koffer stevig vastzetten zonder dat u deze hoeft te openen.

auto montagebeugel steelbag

Car Adapter

De Steelbag car adapter biedt een superieure beveiligingsoplossing voor onderweg. Eenvoudig te installeren in de kofferruimte met bijgeleverde anti-diefstal schroeven.

Steelbag Auto Bevestigings Set

Auto Bevestigingsset

Een complete set voor uw Steelbag, bestaande uit een staalkabel 10 mm, car adapter en antislipmat.

Contact

Waar kunnen wij u mee helpen?

Interesse in onze Steelbag koffers? Vul het contactformulier in voor een offerte of antwoorden op uw vragen. We nemen snel contact met u op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
=