Steelbag

Juridische documenten beschermen

Steelbag

Bescherm uw Juridische Documenten met de Steelbag Veiligheidskoffer

In de wereld van recht en justitie zijn documenten vaak van onschatbare waarde. Contracten, getuigenverklaringen, processtukken, en persoonlijke gegevens vormen de basis van juridische processen en moeten met de hoogste zorgvuldigheid worden behandeld en beschermd. Hier komt de Steelbag veiligheidskoffer in beeld: de ultieme oplossing voor juridische documentveiligheid.

Investeren in een Steelbag veiligheidskoffer is investeren in gemoedsrust. U weet dat uw juridische documenten beschermd zijn tegen bijna elke denkbare bedreiging, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het rechtvaardig dienen van uw cliënten en het handhaven van de integriteit van het juridische proces.

de steelbag in de auto als camera koffer

Kies voor de Steelbag Veiligheidskoffer

De Steelbag veiligheidskoffer is ontworpen met het oog op de strenge eisen van juridische professionals. Hij biedt een robuuste bescherming tegen fysieke schade, ongeautoriseerde toegang, en de elementen. Met geavanceerde vergrendelingssystemen, zorgt de Steelbag ervoor dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot de inhoud.

De wereld van recht en justitie is niet gebonden aan één locatie. Advocaten, rechters, en juridisch medewerkers moeten vaak reizen met gevoelige documenten. De Steelbag veiligheidskoffer combineert veiligheid met mobiliteit, waardoor het de ideale keuze is voor professionals die onderweg zijn. Zijn lichtgewicht ontwerp en ergonomische handvatten zorgen voor gemakkelijk transport, zonder in te boeten aan veiligheid.

Door middel van een 5 mm staalkabel of een 10 mm staalkabel, of een Quicklock kabel, is de Steelbag eenvoudig te verankeren. Hierdoor verandert de Steelbag in een mobiele kluis, wat voorkomt dat de koffer in zijn geheel kan worden meegenomen.

Ondanks zijn robuustheid behoudt de Steelbag een laag gewicht, waardoor hij zeer draagbaar en dus gebruiksvriendelijk blijft.

Inmiddels is de Steelbag al meer dan 15 jaar op de markt en wordt hij al gebruikt door verschillende ministeries, Defensie, politiekorpsen in de Benelux en beroepsfotografen.

button 01
button 03
button 02
Voordelen

Een Steelbag Compact kent vele voordelen

koffer met de kabel

Steelbag uitvoeringen

Ontdek onze robuuste Steelbag koffers, uitgevoerd met sterke staalkabels voor extra veiligheid. Deze koffers zijn niet alleen sterk en robuust, maar ook verrassend lichtgewicht. Ideaal voor veilig en handzaam vervoer.

Steelbag Compact

Steelbag Compact

De Steelbag Compact is ideaal voor veilige opslag van kleine apparaten en documenten, perfect voor auto’s, campers of boten, waarbij veiligheid centraal staat.

Steelbag Business

Steelbag Business

De Steelbag Business is een compacte koffer ontworpen om uw waardevolle items zoals laptops, tablets, USB-sticks en camera’s optimaal te beschermen.

Steelbag Traveller

Steelbag Traveller

De Steelbag Traveller is conform luchtvaartnormen en is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen toegestaan als handbagage.

Toebehoren

Steelbag accessoires

Door middel van de staalkabel of quicklock kabel is de Steelbag eenvoudig te verankeren. Hierdoor veranderd de Steelbag in een mobiele kluis. Wat voorkomt dat de koffer in zijn geheel kan worden meegenomen.

Steelbag Staalkabel 02

Staalkabel

De Steelbag staalkabel is ontworpen om uw waardevolle eigendommen optimaal te beveiligen tegen diefstal. Het biedt een robuuste en betrouwbare oplossing om de veiligheid van uw bezittingen te waarborgen.

quicklock kabel steelbag

Quicklock kabel

De Quicklock kabel biedt een geavanceerde beveiligingsoplossing voor uw Steelbag koffer. Met een totale lengte van 1250 mm kan deze kabel de koffer stevig vastzetten zonder dat u deze hoeft te openen.

auto montagebeugel steelbag

Car Adapter

De Steelbag car adapter biedt een superieure beveiligingsoplossing voor onderweg. Eenvoudig te installeren in de kofferruimte met bijgeleverde anti-diefstal schroeven.

Steelbag Auto Bevestigings Set

Auto Bevestigingsset

Een complete set voor uw Steelbag, bestaande uit een staalkabel 10 mm, car adapter en antislipmat.

Contact

Waar kunnen wij u mee helpen?

Interesse in onze Steelbag koffers? Vul het contactformulier in voor een offerte of antwoorden op uw vragen. We nemen snel contact met u op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
=