Steelbag

Kluis Koffer

Steelbag

De uitmuntende kluis koffer

Bent u op zoek naar een kluis koffer? Ontdek de Steelbag, de ideale kluis koffer die optimale bescherming biedt aan uw waardevolle items. Het is dé koffer voor professionals in de zakelijke markt.

de steelbag in de auto als camera koffer

De Steelbag is een uiterst robuuste en sterke kluiskoffer, speciaal ontworpen voor zakelijk en professioneel gebruik, en is beschikbaar in diverse uitvoeringen voor verschillende doeleinden.

Met behulp van de 5 mm staalkabel of een 10 mm staalkabel, of de Quicklock kabel, kan de Steelbag eenvoudig verankerd worden, transformeert het tot een mobiele kluis en voorkomt het meenemen van de koffer in zijn geheel.

Ondanks zijn stevigheid, behoudt de Steelbag een laag gewicht, wat zorgt voor uitstekende draagbaarheid en gebruiksgemak.

De Steelbag, met meer dan 15 jaar aanwezigheid op de markt, is de vertrouwde keuze van verschillende Ministeries, Defensie, politiekorpsen in de Benelux, en professionele fotografen.

button 01
button 03
button 02
Voordelen

Een Steelbag kent vele voordelen.

koffer met de kabel

Steelbag uitvoeringen

Ontdek onze robuuste Steelbag koffers, uitgevoerd met sterke staalkabels voor extra veiligheid. Deze koffers zijn niet alleen sterk en robuust, maar ook verrassend lichtgewicht. Ideaal voor veilig en handzaam vervoer.

Steelbag Compact

Steelbag Compact

De Steelbag Compact is ideaal voor veilige opslag van kleine apparaten en documenten, perfect voor auto’s, campers of boten, waarbij veiligheid centraal staat.

Steelbag Business

Steelbag Business

De Steelbag Business is een compacte koffer ontworpen om uw waardevolle items zoals laptops, tablets, USB-sticks en camera’s optimaal te beschermen.

Steelbag Traveller

Steelbag Traveller

De Steelbag Traveller is conform luchtvaartnormen en is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen toegestaan als handbagage.

Toebehoren

Steelbag accessoires

Door middel van de staalkabel of quicklock kabel is de Steelbag eenvoudig te verankeren. Hierdoor veranderd de Steelbag in een mobiele kluis. Wat voorkomt dat de koffer in zijn geheel kan worden meegenomen.

Steelbag Staalkabel 02

Staalkabel

De Steelbag staalkabel is ontworpen om uw waardevolle eigendommen optimaal te beveiligen tegen diefstal. Het biedt een robuuste en betrouwbare oplossing om de veiligheid van uw bezittingen te waarborgen.

quicklock kabel steelbag

Quicklock Kabel

De Quicklock kabel biedt een geavanceerde beveiligingsoplossing voor uw Steelbag koffer. Met een totale lengte van 1250 mm kan deze kabel de koffer stevig vastzetten zonder dat u deze hoeft te openen.

auto montagebeugel steelbag

Car Adapter

De Steelbag car adapter biedt een superieure beveiligingsoplossing voor onderweg. Eenvoudig te installeren in de kofferruimte met bijgeleverde anti-diefstal schroeven.

Steelbag Auto Bevestigings Set

Auto Bevestigingsset

Een complete set voor uw Steelbag, bestaande uit een staalkabel 10 mm, car adapter en antislipmat.

Contact

Waar kunnen wij u mee helpen?

Interesse in onze Steelbag koffers? Vul het contactformulier in voor een offerte of antwoorden op uw vragen. We nemen snel contact met u op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
=