Steelbag kluis koffer

Draagbare kluis koffer
button 01
button 03
button 02

De uitmuntende kluis koffer

Bent u op zoek naar een kluiskoffer? Ontdek de Steelbag, de ideale kluiskoffer die optimale bescherming biedt aan uw waardevolle items. Deze koffer is perfect voor professionals in de zakelijke markt.

De Steelbag is een uiterst robuuste en sterke kluiskoffer, speciaal ontworpen voor zakelijk en professioneel gebruik. Deze kluiskoffer is beschikbaar in diverse uitvoeringen voor verschillende doeleinden, waaronder als wapenkoffer.

Met behulp van de 5 mm of 10 mm staalkabel, of de Quicklock kabel, kan de Steelbag eenvoudig verankerd worden. Hierdoor transformeert deze koffer tot een mobiele kluis en wordt het meenemen van de koffer in zijn geheel voorkomen.

Ondanks zijn stevigheid behoudt de Steelbag een laag gewicht, wat zorgt voor uitstekende draagbaarheid en gebruiksgemak.

Met meer dan 15 jaar aanwezigheid op de markt is de Steelbag de vertrouwde keuze van verschillende ministeries, Defensie, politiekorpsen in de Benelux, en professionele fotografen.

Steelbag Compact

Steelbag Compact

De Steelbag Compact biedt een ideale oplossing voor de veilige opslag van kleine apparaten en documenten. Perfect voor auto’s, campers en boten, waarbij veiligheid voorop staat.

Steelbag Business

Steelbag Business

De Steelbag Business is een compacte koffer die speciaal is ontworpen om uw waardevolle items, zoals laptops, tablets, USB-sticks en camera’s, optimaal te beschermen.

Steelbag Traveller

Steelbag Traveller

De Steelbag Traveller voldoet aan luchtvaartnormen en is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen toegestaan als handbagage.

Steelbag Uitvoeringen

Ontdek onze hoogwaardige Steelbag koffers, voorzien van stevige staalkabels voor optimale beveiliging. Deze koffers combineren duurzaamheid en robuustheid met een verrassend licht gewicht, wat ze perfect maakt voor veilig en moeiteloos transport.

staalkabel 10 mm 1

Staalkabel 10 mm

De Steelbag staalkabel biedt een robuuste en betrouwbare bescherming tegen diefstal van uw waardevolle eigendommen.

staalkabel 5 mm

Staalkabel 5 mm

Maximale diefstalbescherming: extra lange staalkabel, robuust en betrouwbaar voor uw waardevolle eigendommen. Beschikbaar in 5 & 10 mm.

quicklock kabel

Quicklock kabel

Met een lengte van 1250 mm beveiligt de Quicklock kabel uw Steelbag koffer stevig, zonder openen.

Steelbag Accessoires

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan accessoires die uw Steelbag nog beter beschermen tegen diefstal. Van extra stevige staalkabels en innovatieve quicklock-kabels tot sloten met geavanceerde technologie.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Ons team staat klaar om u te helpen.

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens. Wij kijken ernaar uit om van u te horen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
=