Steelbag

steelbag logo

Over Steelbag

De koffer met de kabel

Over Steelbag

In deze moderne tijd nemen we steeds meer kostbare apparaten met ons mee op pad. Of het nu een fototoestel, smartphone, tablet, laptop of dure meetapparatuur is, we willen natuurlijk wel dat deze apparaten onderweg goed beschermd zijn. Dit geldt ook voor andere waardevolle eigendommen.

De Steelbag leent zich hier bij uitstek voor. De Steelbag is een zeer sterke en robuuste veiligheidskoffer, geschikt voor zowel zakelijk als professioneel gebruik en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor diverse doeleinden.

steelbag koffers
Productie

Steelbag heeft de volledige productie van de koffer in eigen beheer.

Door middel van de staalkabel of quicklock kabel is de Steelbag eenvoudig te verankeren. Hierdoor verandert de Steelbag in een mobiele kluis. Dit voorkomt dat de koffer in zijn geheel kan worden meegenomen.

Het lage gewicht van de Steelbag zorgt ervoor dat hij zeer draagbaar blijft, wat hem zeer toegankelijk maakt in het gebruik.

Inmiddels is de Steelbag al meer dan 15 jaar op de markt en wordt al gebruikt door: verschillende ministeries, justitie, defensie, Europol, politiekorpsen (in de Benelux), advocaten, accountancy en beroepsfotografen.

Voordelen

De Steelbag kent vele voordelen

Contact

Waar kunnen wij u mee helpen?

Interesse in onze Steelbag koffers? Vul het contactformulier in voor een offerte of antwoorden op uw vragen. We nemen snel contact met u op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.