Over Steelbag

De koffer met de kabel

Over Steelbag

In deze moderne tijd nemen we steeds meer kostbare apparaten en waardevolle eigendommen met ons mee op pad. Of het nu gaat om een fototoestel, smartphone, tablet, laptop, dure meetapparatuur, of belangrijke juridische documenten, we willen dat deze items onderweg goed beschermd zijn.

De Steelbag is bij uitstek geschikt voor deze taak. Deze zeer sterke en robuuste veiligheidskoffer is ideaal voor zowel zakelijk als professioneel gebruik. De Steelbag is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, elk ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen, zoals wapenopslag en het veilig vervoeren van wapencases.

Met de Steelbag bent u verzekerd van optimale bescherming van uw kostbare apparaten en waardevolle documenten, zodat u met een gerust hart op pad kunt gaan.

steelbag koffers
Productie

Steelbag heeft de volledige productie van de koffer in eigen beheer.

Door middel van de staalkabel of quicklock kabel is de Steelbag eenvoudig te verankeren. Hierdoor verandert de Steelbag in een mobiele kluis. Dit voorkomt dat de koffer in zijn geheel kan worden meegenomen.

Het lage gewicht van de Steelbag zorgt ervoor dat hij zeer draagbaar blijft, wat hem zeer toegankelijk maakt in het gebruik.

Inmiddels is de Steelbag al meer dan 15 jaar op de markt en wordt al gebruikt door: verschillende ministeries, justitie, defensie, Europol, politiekorpsen (in de Benelux), advocaten, accountancy en beroepsfotografen.

Contact

Waar kunnen wij u mee helpen?

Bent u geïnteresseerd in onze Steelbag koffers?

Vul dan het contactformulier in voor een offerte of als u vragen heeft.

Wij nemen spoedig contact met u op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
=