member of the parosha group

Parosha Group, Nu 100% Eigenaar Van De Merknaam En Het Beeldmerk Steelbag!

Parosha Safetybag, onderdeel van de Parosha Group, is inmiddels alweer enkele jaren bekend als de producent van de Steelbag.

Recentelijk is de Parosha Group eigenaar geworden van de merknaam en het beeldmerk van de Steelbag.

Door deze overname is de Steelbag nu voor 100% eigendom geworden van de Parosha Group.

Vier jaar geleden heeft de Parosha Group het product Steelbag overgenomen en in deze periode de Steelbag met succes weer terug op de Europese markt gezet! Naast een toenemende vraag naar de Steelbag uit Nederland, is de vraag naar de Steelbag uit het buitenland ook toegenomen.

In de afgelopen vier jaar is er een compleet nieuw en betrouwbaar dealer & leveranciers netwerk opgezet in Europa en zijn er inmiddels in een aantal Europese landen vertegenwoordigers van de Steelbag.

Daarnaast is in de afgelopen vier jaar het Steelbag assortiment uitgebreid met nieuwe Steelbag modellen zoals; de Steelbag Business XL Plus en de Steelbag Traveller Plus.

Tot de vaste afnemers van de Steelbag behoren o.a. diverse Europese ministeries, politie eenheden,
(beroeps) fotografen en defensie eenheden.

De Steelbag wordt o.a. gebruikt voor het vervoeren van waardevolle eigendommen, kostbare apparatuur, fotoapparatuur en vuurwapens. De Steelbag is beschikbaar in diverse modellen.

De overname van de merknaam en het beeldmerk van de Steelbag was dan ook een logische stap voor de Parosha Group in navolging van dit succes.

Deel het:Share on LinkedIn0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someone