Steelbag Business XL Safe

Steelbag Business Safe
line-thickness

3 mm wanddikte

Elektronisch vergrendeld

Optimale beveiliging

525 x 775 x 116 mm

Gewicht - 3700 gram

Steelbag
Business Safe

De Steelbag Business Agent Safe is een hoogwaardige beveiligingskoffer met een robuuste constructie. Deze koffer heeft een metalen wanddikte van 3 mm en is uitgerust met zowel twee sleutelsloten als een onzichtbaar kluiswaardig pincodeslot.

Het geïntegreerde vergrendelingssysteem bestaat uit twee stevige metalen pennen die de koffer via het pincodeslot stevig vergrendelen. Deze vergrendeling zorgt ervoor dat de inhoud van de koffer optimaal beveiligd is tegen onbevoegde toegang.

Daarnaast is de koffer voorzien van een hoogwaardig doorlopend scharnier, wat resulteert in een naadloze sluiting zonder kieren rondom. Dit maakt de Steelbag Business Agent Safe volledig ondoordringbaar en biedt een uitstekende bescherming tegen inbraakpogingen.

Dankzij deze geavanceerde beveiligingskenmerken is de Steelbag Business Agent Safe de ideale keuze voor iedereen die waardevolle eigendommen veilig en betrouwbaar wil opslaan.

Steelbag Compact

Steelbag Compact

De Steelbag Compact biedt een ideale oplossing voor de veilige opslag van kleine apparaten en documenten. Perfect voor auto’s, campers en boten, waarbij veiligheid voorop staat.

Steelbag Business

Steelbag Business

De Steelbag Business is een compacte koffer die speciaal is ontworpen om uw waardevolle items, zoals laptops, tablets, USB-sticks en camera’s, optimaal te beschermen.

Steelbag Traveller

Steelbag Traveller

De Steelbag Traveller voldoet aan luchtvaartnormen en is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen toegestaan als handbagage.

Steelbag Uitvoeringen

Ontdek onze hoogwaardige Steelbag koffers, voorzien van stevige staalkabels voor optimale beveiliging. Deze koffers combineren duurzaamheid en robuustheid met een verrassend licht gewicht, wat ze perfect maakt voor veilig en moeiteloos transport.

staalkabel 10 mm 1

Staalkabel 10 mm

De Steelbag staalkabel biedt een robuuste en betrouwbare bescherming tegen diefstal van uw waardevolle eigendommen.

staalkabel 5 mm

Staalkabel 5 mm

Maximale diefstalbescherming: extra lange staalkabel, robuust en betrouwbaar voor uw waardevolle eigendommen. Beschikbaar in 5 & 10 mm.

quicklock kabel

Quicklock kabel

Met een lengte van 1250 mm beveiligt de Quicklock kabel uw Steelbag koffer stevig, zonder openen.

Steelbag Accessoires

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan accessoires die uw Steelbag nog beter beschermen tegen diefstal. Van extra stevige staalkabels en innovatieve quicklock-kabels tot sloten met geavanceerde technologie.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Ons team staat klaar om u te helpen.

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens. Wij kijken ernaar uit om van u te horen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
=