Steelbag

Wapencase

Steelbag

Veilig en verantwoord vuurwapens vervoeren

De Steelbag onderscheidt zich van andere (wapen)koffers op de markt door zijn vermogen om vuurwapens veilig te verankeren, bijvoorbeeld in uw auto. Dit zorgt ervoor dat uw vuurwapen nooit onbeheerd achterblijft.

Veelzijdig en Flexibel

De Steelbag is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor hij geschikt is voor het vervoer van vuurwapens van diverse afmetingen. Bovendien biedt de koffer extra ruimte voor magazijnen en andere accessoires.

Reeds in Gebruik bij Professionals

Diverse politiekorpsen en beveiligingsbureaus in de Benelux vertrouwen al op verschillende Steelbag-modellen voor het veilig vervoeren van hun vuurwapens. Volgens de wet is het verplicht om een vuurwapen in een koffer te vervoeren, en de Steelbag voldoet aan deze eis.

Inbraakbestendig Ontwerp

De Steelbag is zo ontworpen dat hij niet eenvoudig door dieven kan worden geopend en is voorzien van inbraakbeveiliging.

Gemakkelijke Verankering

Met behulp van een 5 mm staalkabel of 10 mm staalkabel, of een Quicklock kabel, kan de Steelbag eenvoudig worden verankerd, waardoor hij verandert in een mobiele kluis. Dit voorkomt dat de koffer in zijn geheel kan worden meegenomen.

Draagbaar en Handzaam

Dankzij het lichte gewicht van de Steelbag is hij zeer draagbaar. Hierdoor is het gemakkelijk om de koffer op locatie mee te nemen wanneer deze niet verankerd is.

button 01
button 03
button 02
Voordelen

Een Steelbag kent vele voordelen.

koffer met de kabel

Steelbag uitvoeringen

Ontdek onze robuuste Steelbag koffers, uitgevoerd met sterke staalkabels voor extra veiligheid. Deze koffers zijn niet alleen sterk en robuust, maar ook verrassend lichtgewicht. Ideaal voor veilig en handzaam vervoer.

Steelbag Compact

Steelbag Compact

De Steelbag Compact is ideaal voor veilige opslag van kleine apparaten en documenten, perfect voor auto’s, campers of boten, waarbij veiligheid centraal staat.

Steelbag Business

Steelbag Business

De Steelbag Business is een compacte koffer ontworpen om uw waardevolle items zoals laptops, tablets, USB-sticks en camera’s optimaal te beschermen.

Steelbag Traveller

Steelbag Traveller

De Steelbag Traveller is conform luchtvaartnormen en is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen toegestaan als handbagage.

Toebehoren

Steelbag accessoires

Door middel van de staalkabel of quicklock kabel is de Steelbag eenvoudig te verankeren. Hierdoor veranderd de Steelbag in een mobiele kluis. Wat voorkomt dat de koffer in zijn geheel kan worden meegenomen.

Steelbag Staalkabel 02

Staalkabel

De Steelbag staalkabel is ontworpen om uw waardevolle eigendommen optimaal te beveiligen tegen diefstal. Het biedt een robuuste en betrouwbare oplossing om de veiligheid van uw bezittingen te waarborgen.

quicklock kabel steelbag

Quicklock Kabel

De Quicklock kabel biedt een geavanceerde beveiligingsoplossing voor uw Steelbag koffer. Met een totale lengte van 1250 mm kan deze kabel de koffer stevig vastzetten zonder dat u deze hoeft te openen.

auto montagebeugel steelbag

Car Adapter

De Steelbag car adapter biedt een superieure beveiligingsoplossing voor onderweg. Eenvoudig te installeren in de kofferruimte met bijgeleverde anti-diefstal schroeven.

Steelbag Auto Bevestigings Set

Auto Bevestigingsset

Een complete set voor uw Steelbag, bestaande uit een staalkabel 10 mm, car adapter en antislipmat.

Contact

Waar kunnen wij u mee helpen?

Interesse in onze Steelbag koffers? Vul het contactformulier in voor een offerte of antwoorden op uw vragen. We nemen snel contact met u op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
=