Wapenkoffer

Steelbag

Wapenkoffer van Professionele Kwaliteit – Steelbag

De Steelbag wapenkoffer biedt superieure bescherming en veiligheid voor uw vuurwapens. Deze innovatieve wapenkoffer onderscheidt zich van andere koffers op de markt door zijn unieke vermogen om vuurwapens veilig te verankeren, bijvoorbeeld in uw auto, waardoor uw wapens nooit onbeheerd achterblijven.

Met behulp van de 5 mm staalkabel of een 10 mm staalkabel, of de Quicklock kabel, kan de Steelbag eenvoudig verankerd worden, transformeert het tot een mobiele kluis en voorkomt het meenemen van de koffer in zijn geheel.

Vertrouwde Keuze

Met meer dan 15 jaar op de markt is de Steelbag wapenkoffer de vertrouwde keuze van diverse Ministeries, Defensie, politiekorpsen in de Benelux, en professionele fotografen. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de Steelbag zijn bewezen in uiteenlopende professionele toepassingen.

Voordelen van de Steelbag Wapenkoffer

Specificaties van de Steelbag Wapenkoffer

Voordelen

Een Steelbag kent vele voordelen.

Koffer met de kabel

Steelbag uitvoeringen

Ontdek onze robuuste Steelbag koffers, uitgerust met sterke staalkabels voor extra veiligheid. Deze koffers zijn niet alleen duurzaam en stevig, maar ook verrassend lichtgewicht. Ideaal voor veilig en gemakkelijk vervoer.

Steelbag Compact

Steelbag Compact

De Steelbag Compact biedt een ideale oplossing voor de veilige opslag van kleine apparaten en documenten. Perfect voor auto’s, campers en boten, waarbij veiligheid voorop staat.

Steelbag Business

Steelbag Business

De Steelbag Business is een compacte koffer die speciaal is ontworpen om uw waardevolle items, zoals laptops, tablets, USB-sticks en camera’s, optimaal te beschermen.

Steelbag Traveller

Steelbag Traveller

De Steelbag Traveller voldoet aan luchtvaartnormen en is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen toegestaan als handbagage.

Toebehoren

Steelbag accessoires

Dankzij de staalkabel of quicklock kabel kan de Steelbag eenvoudig worden verankerd. Hierdoor verandert de Steelbag in een mobiele kluis, waardoor het onmogelijk is de koffer in zijn geheel mee te nemen.

staalkabel 10 mm 1

Staalkabel 10 mm

De Steelbag staalkabel biedt een robuuste en betrouwbare bescherming tegen diefstal van uw waardevolle eigendommen.

staalkabel 5 mm

Staalkabel 5 mm

Maximale diefstalbescherming: extra lange staalkabel, robuust en betrouwbaar voor uw waardevolle eigendommen. Beschikbaar in 5 & 10 mm.

quicklock kabel

Quicklock kabel

Met een lengte van 1250 mm beveiligt de Quicklock kabel uw Steelbag koffer stevig, zonder openen.

car adapter

Car adapter

De Steelbag car adapter biedt superieure beveiliging voor onderweg. Eenvoudig te installeren in de kofferruimte met de bijgeleverde anti-diefstalschroeven.

Contact

Waar kunnen wij u mee helpen?

Bent u geïnteresseerd in onze Steelbag koffers?

Vul dan het contactformulier in voor een offerte of als u vragen heeft.

Wij nemen spoedig contact met u op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
=